La UAB us ofereix un Programa d’acollida amb tot un conjunt d’activitats que no us podeu deixar perdre!

Servei de Llengües

Cursos de Llengua catalana


Si us interessa realitzar un curs de llengua catalana o d’altres llengües, podeu trobar tota la oferta formativa al Servei de Llengües.  En aquest enllaç, trobareu tota la informació sobre els cursos inicials de llengua catalana que us ofereix la UAB aquest semestre. Consulteu les proves de nivells, els horaris, la tipologia i els preus dels cursos, i escolliu el que millor s’adapta a les vostres necessitats.

Voluntaris de suport lingüístic en l’aprenentatge de la llengua i la cultura catalanes


Voleu rebre el suport d’un estudiant voluntari, i així practicar la llengua catalana?  poseu-vos en contacte amb la Unitat de Dinamització del Servei de Llengües de la UAB a través de l’adreça de correu s.llengues.dinamitzacio@uab.cat o omplint aquest formulari

Nosaltres et posarem amb contacte amb un/a estudiant de parla catalana i a partir d’aquest punt vosaltres mateixos acordareu els dies que us voleu trobar.

L’estudiant català, en funció del que tu necessitis, prepararà les sessions perquè practiquis la llengua i coneixis la nostra cultura. No es tracta de classes de català, sinó de practicar la llengua i conèixer la realitat cultural de Catalunya.

Unitat d’Estudiants i Cultura

Jornades de Benvinguda


La Unitat d’Estudiants i Cultura, organitza les Jornades de benvinguda als estudiants internacionals que tindran lloc del dia 15 al 23 de febrer de 2011.

El dia dia 15, trobareu el Servei de Llengües en la paradeta de col·lectius i  en la xerrada institucional. El dia 22, oferirem un Taller sobre intercomprensió de llengües romàmiques.

Pots trobar tota la informació al web de l’ETC.

Programa Tàndem


El Tàndem és un programa d’intercanvi lingüístic que, a més de la possibilitat d’aprendre un idioma posant-lo en pràctica, et permet conèixer gent, fer amics, compartir una realitat cultural i enriquir-te amb les semblances i diferències de cadascú dels participants. No aprens només una llengua, sinó també una cultura i, alhora, ajudes a una altra persona a aprendre el teu idioma i la teva cultura.

Podeu trobar més informació i fer la inscripció al Programa en aquest enllaç. El programa està gestionat per la Unitat d’Estudiants i Cultura de la UAB.

Programa Mèntor


Amb l’objectiu de facilitar l’estada als estudiants internacionals que vénen a estudiar a la UAB, el Programa mentor està dissenyat per establir contacte entre els estudiants locals i els estudiants que vénen a fer una estada a la UAB. Si us inscriviu al programa, us posarem en contacte amb un estudiant local de la vostra facultat, que us donarà suport, especialment a l’inici de la vostra estada, en aquelles situacions que necessiteu un cop de mà: buscar allotjament, en el procés de matrícula, en conèixer aspectes culturals, etc…

En aquest enllaç trobareu tota la informació del Programa, gestionat per la Unitat d’Estudiants i Cultura de la UAB.

Sortides i activitats lúdiques


la Unitat d’Estudiants i Cultura us ofereix la possibilitat de participar en un conjunt de sortides i activitats lúdiques i culturals. Ja està en funcionament el programa d’aquest semestre, que podeu consultar a continuació:

20/10/12
Visita al Call Jueu
de Girona
Visita al Call Judío de Girona
Visit the Jewish Call (Girona)

24/11/12
Visita a les runes romanes de Tarragona

Visita a las runas romanas de Tarragona
Visit the Roman ruins of Tarragona

15/12/12
Visita a la Colònia Güell a Cervelló

Visita a la Colània Güell en Cervelló
vist the colònia Güell in Cervelló

16/03/13
Museu Dalí, Figueres

Museo Dalí, Figueres
Dalí Museum, Figueres

20/04/13
Itinerari modernista per Sitges

itinerario Modernista por Sitges
Modernist route in Sitges

18/05/13
Caminada per Montserrat

Excursión en Montserrat
Hiking in Montserrat

Les inscripcions s’obren aproximadament dues setmanes abans de cada sortida i es fan sempre a través del web de l’ETC. Rebreu més informació sobre cada sortida a través del vostre correu electrònic.

Escrit per uab-editor el 13 de October, 2009