Sou estudiants de mobilitat i heu fet un curs de català de supervicència 2 o esteu fent un curs de nivell bàsic amb el Servei de Llengües? Sabeu què va passar a la ciutat de Barcelona el 1714?

Els serveis lingüístics universitaris, en el marc de les activitats de commemoració del 1714, us proposen participar en una activitat gratuïta per conèixer la Barcelona del segle XVIII conjuntament amb estudiants de mobilitat de les altres universitats catalanes.

No us podeu perdre aquesta oportunitat única de conèixer una part de la història de Catalunya a través de la ciutat de Barcelona.

La visita és el dia 13 de desembre entre les 10:45 h i les 14 h. El transport i l’alimentació aniran a càrrec de cada alumne.

En aquests enllaços hi trobareu el programa de l’activitat en català i en anglès.

Per apuntar-vos-hi, heu d’enviar un correu a s.llengues.dinamitzacio@uab.cat. Teniu fins al 9 de desembre a les 17 hores! Les places són limitades i per ordre d’inscripció!

 

*L’activitat està organitzada per la Unitat de Català – Normalització lingüística de la Universitat Internacional de Catalunya.

Escrit per uab-editor el 28 de November, 2014