Som a principis de novembre, fa un mes escàs que vam posar fil a l’agulla a la Borsa d’intercanvi lingüístic, i estem contents de poder-vos dir que ja s’han creat vint grups i parelles d’intercanvi lingüístic als diversos campus de la UB. En total hi ha uns 100 estudiants participant als grups d’intercanvi de català per: anglès, gallec, alemany, italià, francès, èuscar, rus i portuguès. Tot això gràcies a la feina de les becàries i els becaris de la Xarxa de Dinamització Lingüística, que aquests dies s’han escarrassat de valent a fer trucades per organitzar les primeres trobades dels grups.

Tot i així, sabem que tenim força llista d’espera d’estudiants que volen participar a l’intercanvi, especialment en el cas de l’anglès. Caldrà tenir paciència i, per part nostra, seguir treballant, que ja ens agrada!

Ah, aprofitem l’avinentesa per presentar-vos en Tomàs, l’Ahmed i la Maria, un grup d’intercanvi de català per anglès del campus de Mundet. Per cert, a la foto es veu que a les seves trobades fan servir la Guia de conversa universitària. Ben fet, grup!

Intercanvi de català per anglès a MundetIntercanvi de català per anglès a Mundet

Escrit per ub-editor el 7 de November, 2012