UB visita al Parlament

El dijous 29 de novembre, la setmana just de després de les eleccions al Parlament, ens vam trobar amb els estudiants que participen a la Borsa d’Intercanvi Lingüístic, al davant del Parlament de Catalunya, al Parc de la Ciutadella per fer una visita guiada a aquesta institució.

Vam rebre les explicacions des de l’impressionant hemicicle, asseguts a les impressionants butaques vermelles  que ocupen els escons.

Després ens vam traslladar a l’IES Verdaguer on en Jordi Matas, professor de Dret Constitucional de la UB, ens va fer una explicació sobre de l’origen del moment actual, i el perquè de l’existència de sensibilitats diferents, i ens va apuntar quina sembla que serà la tendència del futur… Totes aquestes reflexions ens van dur a acabar l’activitat fent un debat d’allò més enriquidor i els temps ens va passar volant!

Tu hi vas ser? Troba’t a les fotos!

Àlbum 29/11/12 – La Borsa d’intercanvi lingüístic entra al Parlament, publicat per Xarxa de Dinamització Lingüística UB el 04/12/2012 (29 ítems)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Escrit per diana el 29 de November, 2012