“De les activitats d’acollida lingüística a la UB m’enduc un gran record. Són activitats molt entretingudes i enriquidores, tant per als nous vinguts com per als locals. Sempre hi ha quelcom a aprendre.

És una bona manera de posar en contacte gent que ve de fora amb gent de la ciutat per tal d’intercanviar aspectes culturals i crear sinergies que afavoreixen a tothom. He après molt sobre costums d’altres països i maneres de fer i pensar. L’únic “però” que trobo a totes aquestes activitats, és que l’any que ve jo seré l’estranger a Irlanda, i ara vaig amb expectatives elevades de trobar quelcom similar allà, i sincerament, serà difícil que estiguin a l’alçada! Potser no per pressupost, però si per entusiasme. Moltes gràcies per tot. No canvieu mai!”

Jesús, estudiant d’ADE a la Universitat de Barcelona

Escrit per diana-editor el 22 de May, 2013