foto-1-300x169Super Gail! seria la definició perfecta de la primera trobada del grup català-alemany. El dijous 25 de febrer ens vam trobar la Paula, el Marcel, la Viki i jo al carrer Tallers per prendre alguna cosa i després anar tots junts a un Stammtisch. Els vaig explicar les propostes que tenia pensades per a les següents trobades i la que ens va semblar més interessant va ser l’Stadtrallye que va crear l’Institut Goethe de Barcelona. Així doncs, les properes trobades es faran als diferents punts que proposa el joc.

Vam començar la trobada explicant-nos què havíem fet del Tast de Llengua ençà, d’on érem, què estudiàvem, etc., tot això ajudats pel joc «Troba algú que…» i combinant alemany i català. No vam poder acabar el joc perquè teníem tantes coses per explicar-nos! El tractament a les persones en les dues cultures, les festes de Catalunya, els llocs que s’han de visitar, experiències a altres països, etc.

foto-2-300x169No ens en vam adonar que ja eren les 20.20 h i havíem d’anar cap a l’Stammtisch! L’Stammtisch és un tàndem en alemany, català i castellà que organitza la lectora del DAAD a Barcelona, l’Anne K. Meyer, l’últim dijous de cada mes. Va arribar l’Aina, que també fa l’intercanvi, i vam tenir l’oportunitat de conèixer més estudiants d’alemany. Resulta que alguns tenien amics en comú! Els idiomes uneixen 😉 Hem quedat el pròxim divendres per començar la gimcana per la ciutat i sembla que serem uns quants participants més. A continuació us deixo un parell de vídeos que vam comentar perquè ens feien molta gràcia; els alemanys no són tan seriosos com ens pensem!

Escrit per diana-editor el 25 de February, 2016