El grup d’intercanvi d’anglès per català està més despert que mai! La setmana passada vam fer la nostra primera trobada, vam quedar en un dels claustres de l’Edifici Històric de la UB per anar a dinar tots plegats.

El grup és gran, i tot i que és difícil aconseguir que tots coincidim en els mateixos horaris també és fàcil trobar algú a qui vagi bé quedar a alguna hora del dia. Finalment, després d’uns quants missatges pel grup de WhatsApp, vam ser 11 els que ens vam trobar dijous passat per estar una estona junts. Asseguts en rotllana, igual que si féssim un joc d’aquells de pati d’escola  primària, vam començar les presentacions. Després, els temes de conversa ja van anar sortint sols.

Grup d’intercanvi anglès-català de la UB

Primer vam estar en cercle, però vam acabar fent petits grupets per parlar més còmodament i fer la cosa més informal. Va ser molt dinàmic, i cada mitja hora fèiem «canvi d’idioma» per tal que tots els del grup poguessin practicar la llengua per la qual estan interessats. La trobada va animar la gent i el grup ja està buscant mecanismes per fer unes «franges de disponibilitat» i organitzar quedades setmanals, ja sigui per anar a dinar, al cinema, a prendre alguna cosa o per passar una estona ben acompanyat.

Crec que aquesta és la primera de moltes quedades i que a poc a poc aniran sorgint moltes amistats!

Raquel, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística

Escrit per ub-editor el 11 de October, 2016