UB. Intercanvi català-italià

Aquest diumenge hem fet la primera trobada amb el grup d’intercanvi de català per italià i ha estat en un bar molt curiós. Vam quedar a la parada de metro de Fontana per prendre alguna cosa i conèixer-nos una mica. Així que passades les 8 del vespre ja anàvem encaminats a trobar algun bar.

Vam acabar a l’Avenue Bar, un lloc molt curiós, on hi ha un tren de joguina a l’estil Casper penjat del sostre i un cap de cérvol de plàstic a la paret. Asseguts a la barra, tot fent una U, els vaig explicar com funcionen els grups i els vaig donar consells perquè se’l facin seu i puguin quedar pel seu compte.

Amb el joc de les dues veritats i una mentida vam anar descobrint coses de nosaltres i vam trencar el gel. Després vam parlar de diferents temes, com per exemple els dialectes de les diferents regions d’Itàlia, les motivacions per saber català o italià, o per què ens agradaven  més unes ciutats i no unes altres.

La propera trobada segurament serà per anar a dinar tots plegats, i ja hi ha hagut idees per a d’altres: anar al Texas a veure alguna pel·lícula italiana o inclús sortir de festa per Barcelona. Només em queda dir chiao i fins aviat!

Raquel, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística

Escrit per admin el 14 de November, 2016