Dimarts passat ens vam trobar per primera vegada amb la Nahiara, una estudiant de Pamplona que ha vingut a Barcelona a acabar el grau d’Educació Infantil, i el Carlos, graduat en Traducció i Interpretació en anglès i alemany i un apassionat de les llengües. Va ser tota una sorpresa per a la Nahiara conèixer algú que no només s’interessava per l’eusquera, sinó que de manera autodidacta ja l’havia començat aprendre.

20161111-eusquera-julia

Això ens va portar a parlar sobre l’estat de les llengües minoritàries i l’impacte que poden tenir fora dels seus territoris. L’objectiu d’aquesta parella d’intercanvi és poder compartir tot allò que els interessa al voltant de les llengües i la cultura: gastronomia, música, folklore… Esperem, però, que a la propera trobada el grup pugui comptar amb noves incorporacions!

Fins aviat,
Laster arte (:

Júlia Ojeda Caba, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística

Escrit per admin el 17 de November, 2016