Intercanvi lingüístic UB català-anglès

El divendres 25 de novembre va tenir lloc la primera trobada del segon grup d’anglès. Durant la setmana havíem estat parlant sobre quin seria el millor lloc per trobar-nos i a quan, i finalment vam decidir quedar a l’Edifici Històric.

En aquesta trobada vam ser la Siân, la Hadassa, la Marta, la Laia i jo mateixa. A la cafeteria vam poder trobar una taula i de seguida van començar les presentacions. Els vaig explicar com funcionava la Borsa d’Intercanvi Lingüístic, algun truc perquè elles mateixes poguessin seguir quedant i quines experiències havia tingut jo amb altres grups.

Els temes de conversa van anar sorgint a poc a poc. Primer vam explicar algunes coses sobre nosaltres mateixes, i després ja vam anar parlant de temes com ara com es gestiona l’educació aquí Catalunya,  a Anglaterra i als Estats Units. La veritat és que es fa de maneres molt diferents i les cinc desconeixíem els models dels altres països. D’aquí vam passar a altres temes més polèmics i d’actualitat i, aprofitant les procedències de la Siân i la Hadassa, vam poder saber què pensaven elles sobre el Brexit i sobre l’ascens de Trump a la presidència dels Estats Units.

Aquell mateix dia ja van quedar d’acord per a la pròxima trobada, que van fer coincidir amb l’activitat de Ciència amb Xocolata a la qual també va poder assistir en Sergi. Esperem que, tot i els exàmens que començarem tots aviat, puguin continuar quedant i parlant sobre temes tan interessants com aquests.

Raquel, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística

Escrit per admin el 25 de November, 2016