Imatge copiada de poblesdecatalunya.cat
Imatge copiada de poblesdecatalunya.cat

Avui molta gent identifica la Barceloneta amb una platja de Barcelona, una zona d’oci de la ciutat i un feu dels turistes (i per tant també dels carteristes) però darrere d’aquella transitada platja s’hi amaga un barri ple d’històries! Sabíeu que el seu origen té a veure amb la caiguda de la ciutat davant les tropes de Felip V l’11 de setembre de 1714?

De fet es tracta d’un terreny guanyat al mar de forma artificial que va passar a ser ocupat per barraques, posteriorment per pescadors i més tard per obrers. També les Olimpíades de Barcelona’92 van influir en l’actual configuració d’aquest barri que encara és Vila. De tot això i molt més en parlarem dissabte tot fent una passejada guiada pels seus carrers. Qui s’hi anima?

Dia: Dissabte, 7 de maig.

Hora: matí-migdia.

Preu: L’activitat és gratuïta.

Com apuntar-s’hi? Tots aquells qui esteu inscrits a la Borsa d’Intercanvi Lingüístic rebreu un correu electrònic amb tota la informació sobre la inscripció.

Escrit per ub-editor el 7 de June, 2011