Mercat de Santa Caterina, al Born
Mercat de Santa Caterina, al Born

Us proposem una activitat del tot original: un recorregut per tallers de creadors i dissenyadors independents dels barris de Sant Pere, Santa Caterina, la Ribera i la zona propera al Mercat del Born, al districte de Ciutat Vella.

El proper dijous, 10 de novembre, farem una ruta ens permetrà explorar una àrea de Barcelona tradicionalment coneguda pels seus artesans i descobrir espais amb una gran varietat de creacions fetes a mà. Visitarem l’interior de tallers i botigues de ceràmica, roba i complements, pintura, fotografia, etc. Tot connectant el passat comercial dels barris de Ciutat Vella amb el present d’artistes i artesans emprenedors que ens obriran les portes dels seus espais de treball.

No us ho perdeu!

Dia i hora: dijous, 10 de novembre, a les 18.30 h (dura 2 hores)

Preu: És una activitat gratuïta

Com us hi podeu apuntar? Aquells qui esteu inscrits a la Borsa d’Intercanvi Lingüístic rebreu un correu electrònic amb informació per apuntar-vos-hi.

Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Escrit per ub-editor el 9 de January, 2012