Sabíeu que la ciutat de Barcelona va rebre el nom de la “Rosa de foc” durant un temps? Per a molta gent aquesta és una part oblidada de la nostra història, però Barcelona fou uns dels focus europeus on l’anarquisme és va desenvolupar amb més força. En voleu saber més?

Dijous de la setmana vinent farem una ruta guiada per la Barcelona revolucionària. Així, tot fent un recorregut, anirem descobrint quins van ser els punts més importants de la resistència obrera el juliol del 1936 i com Barcelona va esdevenir una ciutat autogestionada on la revolució social, almenys durant un temps, fou una realitat!

Dia: Dijous, 23 de febrer

Durada de l’activitat: 2 hores (a la tarda)

Preu: L’activitat és gratuïta

Com apuntar-s’hi? Tots aquells qui esteu inscrits a la Borsa d’Intercanvi Lingüístic rebreu un correu electrònic amb tota la informació sobre la inscripció.

Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Si us voleu informar abans de l’activitat podeu consultar aquesta fitxa.

Escrit per ub-editor el 17 de February, 2012