Probablement ja sabeu que anar al massís de Montserrat és una de les “visites obligades” durant la vostra estança a Catalunya. Tan si ja hi heu estat com si no, us animem a venir-hi amb nosaltres i descobrir-lo des d’un altre punt de vista. A la sortida ens hi acompanyarà una guia geòloga que ens ajudarà a conèixer l’origen geològic i l’entorn natural de Montserrat.

Sortirem de la Plaça d’Espanya amb ferrocarril, ben puntuals al matí, i arribarem a Montserrat amb l’aeri. Un cop allí, o bé farem una petita excursió a peu o bé combinarem l’excursió amb el funicular (pendent de decidir). En els dos casos la caminada serà de dificultat mitjana  i per tant, cal que vingueu ben equipats!

La visita és de caire muntanyenc i per tant no està previst que visitem el monestir per dins. No obstant, un cop acabada l’excursió deixarem temps lliure perquè aquells qui ho vulgueu, pugueu visitar el monestir, el museu,… Finalment, ens trobarem cap a les cinc o sis de la tarda per tornar junts. Arribarem a Barcelona més tard de les 19 h.

Preparats per la primera excursió de muntanya d’aquest semestre?

Dia: Dissabte, 3 de març

Durada de l’activitat: tot el dia (sortim matí!)

Preu: Haureu de pagar (abans de dilluns 27 de gener i a l’oficina de Serveis Lingüístics de Sants) 15 euros en concepte de transport. Això inclourà el tren fins a Monistrol de Montserrat, l’aeri fins a Montserrat i el cremallera en cas d’agafar-lo. Penseu que el preu habitual superaria els 25 euros per persona però comprarem bitllets de grup amb antelació per tal d’aconseguir-los més econòmics. La Universitat també es fa càrrec d’una part del cost.

Com apuntar-s’hi? Tots aquells qui esteu inscrits ala Borsa d’Intercanvi Lingüístic rebreu un correu electrònic amb tota la informació sobre la inscripció (ATENCIÓ que aquest cop cal respondre el correu i també venir a PAGAR els 15 euros).

Tota la informació serà al correu,  si no el rebeu vol dir que no esteu ben inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic

Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Si l’excursió se suspèn us tornarem els 15 € però NO si no us presenteu al dia i hora de la sortida (els bitllets ja estaran comprats).

Escrit per ub-editor el 21 de February, 2012