El grup de conversa en català (nivell bàsic) destinat als estudiants castellanoparlants inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic seguirà, igual que durant el primer semestre, trobant-se tots els dimecres al migdia a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB. Com que durant els primers mesos de curs va tenir força èxit i per tal d’optimitzar-lo encara més, al segon semestre es faran dos grups de dos nivells diferents corresponents, aproximadament, al nivell A1 i A2 de llengua catalana.

Les trobades del grup començaran el proper 13 de febrer i duraran fins al 8 de maig. Si us hi voleu inscriure o us cal més informació ens podeu escriure a acollida.sl@ub.edu.

El grup de conversa és un molt bon complement a les classes de llengua per tal de perdre la por a parlar en públic i posar a la pràctica tot allò que heu aprés a classe. Ah, participar-hi és de franc, només cal estar inscrit a la Borsa d’intercanvi lingüístic!

 

 

Escrit per ub-editor el 23 de January, 2013