Avui publiquem una una nova entrada al blog d’aquelles que ens dibuixen un somriure a la cara mentre escrivim. Ens encanta que alguns dels participants a la Borsa d’intercanvi lingüístic ens expliqueu com us va l’experiència perquè creiem que pot servir per encoratjar als nous estudiants de mobilitat que tenen previst aterrar a Catalunya a fer, no només un curs de català, sinó anar més enllà, fent-se seva la llengua i cultura del país. Alhora, aquestes experiències que publiquem són petits testimonis de com es practica el multilingüisme a la Universitat!

Així doncs, us presentem a la Paula i l’Agnieszca, una parella d’intercanvi català-polonès:

tàndem_polcat.JPG-1

Sóc polonesa i visc a Barcelona des de fa 7 mesos. M’agrada molt la cultura i la llengua catalanes. Tinc sort, perquè vaig conèixer una noia que volia aprendre polonès. Amb la Paula fem intercanvi amb molt de gust. Juntes podem desenvolupar els nostres interessos. Ens veiem dos cops a la setmana. Ens va molt bé i ens agrada molt!

Agnieszka

Fa uns quants anys vaig començar a interessar-me pel polonès i vaig fer una estada a la universitat de Wrocław. Volia continuar practicant polonès a Barcelona, i gràcies a la borsa d’intercanvi vaig conèixer l’Agnieszka, que aprèn català. Ens trobem un parell de dies cada setmana i parlem una estona en català i una estona en polonès, i també fem exercicis i lectures en veu alta.

Paula

Escrit per ub-editor el 4 de April, 2013