Hola a tots i totes!

A partir d’avui comença la Gimcana de la Barcelona modernista de nit, on mitjançant diverses activitats lingüístiques i culturals aprendrem més aspectes de la llengua i cultura catalana. Aquesta activitat, que es desenvoluparà a través del Blog de les activitats culturals d’acollida i de la Borsa d’intercanvi lingüístic, suposa una activitat prèvia a la sortida, que tindrà lloc el proper dijous, 9 de maig, per les tavernes i altres indrets importants durant l’època de la Barcelona modernista. Per tant, finalitzarà el dia 8 de maig. I d’entre tots els participants, aquell que encerti o sàpiga les preguntes o els jocs que proposarem guanyarà un petit obsequi dels Serveis Lingüístics de la UB.

Comencem?

La pregunta d’avui serà:

Quin és el nom de l’artista més emblemàtic del modernisme català? I quan va néixer i on?

Heu de fer una frase explicant aquesta informació.

Som-hi. Esperem la vostra participació i les vostres respostes!!!!

SL de la UB

Escrit per ub-editor el 7 de May, 2013