Som a principis d’octubre i estem contents de poder publicar que la Borsa d’intercanvi ja s’ha posat en marxa amb més de 10 grups actius!

Pel que fa a la les llengües, de moment ja s’han creat grups d’intercanvi lingüístic de català per alemany, anglès, francès, italià, neerlandès i polonès. En el propers dies tenim previst posar en marxa grups d’intercanvi de català per rus i xinès i, a més, estem a la recerca d’estudiants catalanoparlants que vulguin fer intercanvi en euskera o en portugès, ja que també tenim estudiants de mobilitat que l’ofereixen!

Ben aviat també us podrem anunciar la creació d’un grup de conversa en català per a estudiants de mobilitat castellanoparlants.

I a tots els estudiants de mobilitat que encara no us heu inscrit a la Borsa us animem a fer-ho ara mateix! A la UB hi ha moltíssims estudiants amb ganes de poder practicar conversa en la vostra llengua tot ajudant-vos amb el català.

Estigueu atents al telèfon: la Borsa d’intercanvi lingüístic ja està en marxa!

Escrit per ub-editor el 10 de October, 2013