El dia 29 d’octubre ens vam reunir un bon grup per celebrar la castanyada.

Abans de res vam fer una visita guiada per l’Edifici Històric. La Mònica ens va explicar coses molt curioses com, per exemple, la història de l’edifici, qui són els personatges que apareixen representats en les escultures del vestíbul principal, i la simbologia dels escuts que ha tingut la Universitat de Barcelona.

castanyada

Just en acabar aquesta visita, vam anar al pati central on vam començar un gustós intercanvi gastronòmic. Qui havia portat algun plat per compartir va explicar d’on és, quan es menja, com es fa, etc. Evidentment, els panellets no hi van faltar! Quan estàvem xerrant va aparèixer la castanyera, que va repartir castanyes i moscatell. Un cop ens va haver explicat els costums catalans de Tots Sants vam descobrir que… era la Berta!

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Generated by Facebook Photo Fetcher 2
“30 d’octubre de 2013”

Àlbum Visita a l’Edifici Històric i Castanyda/intercanvi gastronòmic, publicat per Xarxa de Dinamització Lingüística UB el 07/11/2013 (23 items)Escrit per ub-editor el 11 de November, 2013