Al Parlament de Catalunya, per a formar grup parlamentari, calen un mínim de cinc membres. La Borsa d’intercanvi lingüístic supera amb escreix aquesta xifra així que, per què no, la setmana que ve hi entrarem amb grup propi.

Us proposem una activitat per tal de fer una immersió d’un dia en la política catalana. Dimarts de la setmana que ve anirem al Parlament de Catalunya on en Jordi Matas, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la UB, ens ajudarà a entendre el sistema polític català i la conjuntura actual, tot intentant encetar el debat entre nosaltres. Acabarem la jornada amb una visita guiada a l’edifici on, des del mateix hemicicle, un guia ens n’explicarà l’origen i el funcionament.

Segur que ja heu notat que aquí parlem molt sovint de política: al transport públic, a classe o a mercat; els debats –a vegades ben contundents- són al carrer. La política també forma part de la cultura d’un país i a partir de la setmana que ve vosaltres també tindreu l’oportunitat de participar-hi.

Som-hi?

Estudiants del crus anterior a l'hemicicle del Parlament

           Estudiants del crus anterior a l’hemicicle del Parlament

Dia i hora. Dimarts 26 de novembre a les 17 h.

Preu. L’activitat és gratuïta

Com participar-hi? Aquells qui esteu inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic rebreu un correu electrònic amb informació per apuntar-vos-hi. Per formalitzar la inscripció caldrà que ens faciliteu un número d’identitat i que porteu el document corresponent el dia de la visita.

Les places per la visita son limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció

 

Escrit per ub-editor el 18 de November, 2013