El parc natural de Collserola, que es troba al bell mig la serralada litoral catalana, conserva un valuós patrimoni natural malgrat la seva posició central en un entramat urbà. El clima mediterrani, la proximitat al mar, l’ús que al llarg de la història se n’ha fet del sòl i molts altres factors, són els responsables que avui dia hi trobem una gran diversitat d’ecosistemes i, per tant, una gran diversitat de flora i fauna.

De fet, Collserola, és el parc urbà més gran d’Europa. I tot això ho tenim aquí mateix, tocant la ciutat de Barcelona: no podeu deixar de conèixer-ho! És per això que, en el marc de les activitats d’acollida lingüística, us proposem una excursió de tardor a Collserola. Farem una caminada per la serra de Collserola acompanyats d’una guia biòloga, que ens ensenyarà a identificar les característiques principals de la vegetació de clima mediterrani.

Qui s’hi apunta?

Estudiants del curs anterior a Collserola

Estudiants del curs anterior a Collserola

Dia i hora. Dissabte 16 Dissabte 23 de novembre al matí. L’activitat acabarà a les 14 h aproximadament i tornarem amb transport públic. Qui ho prefereixi es podrà quedar allà a dinar per acabar de passar-hi el dia. Us ho recomanem!

Preu. L’activitat és gratuïta.

Dificultat. Farem una passejada d’uns 5 km i d’uns 200 m de desnivell. La dificultat és baixa i portarem un ritme tranquil, parant sovint i adaptant-nos al grup. Amb un calçat adequat, el nivell és apte per a tothom.

Què cal portar? Aigua, esmorzar i, qui vulgui, dinar. Roba i calçat adequats per caminar per muntanya.

Com us hi podeu apuntar? Aquells qui esteu inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic rebreu un correu electrònic amb informació per apuntar-vos-hi.

Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Escrit per ub-editor el 19 de November, 2013