Moi!

Avui us presentem una parella d’intercanvi lingüístic, i sobretot cultural, acabada de formar. Intercanviaran el català i una llengua força poc sol·licitada a la Borsa d’intercanvi lingüístic: el finès o suomi. La seva primera trobada va ser ahir a la tarda, a la Facultat de Filologia. Els protagonistes són l’Oona, que està d’Erasmus a Barcelona, i el Joan, a qui li encantaria viure i treballar a Finlàndia en un futur.

“Hola! Em dic Oona i vinc de Turku, Finlàndia. Estudio màrqueting a la Facultat d’Economia i Empresa. Vull aprendre català perquè estic interessada en la cultura catalana i potser viuré aquí algun dia.”

Hei! Minun nimeni on Joan. Opiskelen Psykologiaa Universitat Barcelonessa. Haluan oppia puhumaan suomea koska haluaisin asua ja opiskela suomessa.”

Aquestes són les seves presentacions en la llengua que estan aprenent. Esperem que gaudeixin de l’intercanvi que tot just comencen!

Kiitos oikein paljon!

Escrit per ub-editor el 7 de April, 2014