Ja arriba el final de curs i, per tant, el final de les activitats culturals de la Borsa d’intercanvi lingüístic…

Però no ens posem tristos perquè dijous dia 29 de maig esteu convidats a l’activitat de comiat, que serà a la Facultat de Geografia i Història. Us proposem un dinar d’intercanvi on cadascú porti algun plat típic del seu país per compartir-lo amb tot el grup i dinar plegats. Cadascú també haurà de portar pensat un aspecte del seu lloc d’origen per compartir a la resta: la foto d’un indret fantàstic, una cançó imprescindible en la vostra llengua, un joc popular, un llibre o autor que vulgueu recomanar, un personatge, una llegenda, un estil de música o qualsevol altra cosa que us passi pel cap! Així compartirem no tan sols el menjar, sinó alguna cosa més de les nostres cultures i tothom marxarà amb una engruna de cadascuna de les llengües que han passat aquest any per la Borsa d’intercanvi lingüístic: anglès, alemany, àrab, català, coreà, espanyol, eslovè, euskera, finès, francès, gallec, hongarès, italià, japonès, neerlandès, polonès, portuguès, romanès, rus, turc, xinès i alguna altra que segur que se’ns escapa!

A més, hem triat aquest dia i lloc perquè s’hi celebra l’Entonat, un concert de grups de música universitaris en català. El concert començarà a les 12 h i us recomanem venir a passar el dia a Geografia i Història. Pel dinar, ens trobarem a les 13.30 h allà!

Postal Concert_grups_universitaris A

En resum, serà un migdia de música, gastronomia i intercanvi cultural per acomiadar el curs i les activitats de la Borsa. En aquest cas les places no són pas limitades perquè ens agradaria tenir-vos-hi a tots! Us hi esperem!

Escrit per ub-editor el 19 de May, 2014