La pràctica dels castells va sorgir a Valls fa més de dos-cents anys i actualment hi ha més de seixanta colles castelleres i més de set mil castellers arreu dels Països Catalans.

Sí, segurament heu sentit a parlar dels castells i n’heu vist imatges a la televisió o a Internet, sobretot des que van ser declarats patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la Unesco. Però heu estat mai en una jornada castellera? O, encara millor, heu viscut mai l’experiència de participar en un assaig amb una colla castellera?

Doncs precisament existeix una colla universitària, els Arreplegats, i us proposem una activitat per conèixer-los! Dimarts de la setmana que ve els farem una visita i ells mateixos ens explicaran tots els secrets del món casteller. Després podrem veure l’assaig de la colla i, si algú s’hi anima, també participar-hi! Què, qui s’hi apunta?

A més, ens han dit que si algú s’anima es podria incorporar a la colla i per demostrar-ho ens han convidat a participar al sopar que faran dijous!

ENFAIXAT1

On i quan: dimarts 7 d’octubre a les 13.30 h a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

Preu: l’activitat és gratuïta.

Com apuntar-s’hi? Tots aquells qui esteu inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic rebreu un correu electrònic amb informació sobre la inscripció.

Escrit per ub-editor el 30 de September, 2014