Aquí teniu immortalitzada la primera trobada d’un dels grups d’intercanvi de català i francès de la Borsa d’intercanvi lingüístic. La setmana passada ens vam trobar per primer cop el Julien, la Mireia, la Cristina i jo mateixa, la Júlia, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística.

El Julien, la Júlia, la Mireia i la Cristina

El Julien, la Júlia, la Mireia i la Cristina

En la primera trobada ens vam presentar i els estudiants van començar a atrevir-se amb l’altre idioma… El Julien ve de Niça i està estudiant un màster a la Facultat d’Economia i Empresa; la Mireia estudia Farmàcia i va aprendre francès durant l’estada Erasmus a Estrasburg; i la Cristina, que estudia Dret, té moltes ganes de practicar l’idioma que està aprenent. Com que tots estudien a la zona de la Diagonal, vam quedar al bar de la Facultat d’Economia i Empresa.

Esperem que puguin practicar força i que els vagi molt bé l’intercanvi!

À bientôt!

Júlia

Escrit per ub-editor el 26 de November, 2014