L’any 2014 s’han complert 300 anys del final de la guerra de Successió espanyola, en què Barcelona fou assetjada pels soldats borbònics de Felip V durant més d’un any. Aquesta guerra fou molt important per al futur de Barcelona i també de tot Catalunya.  Com es va arribar a aquesta situació? Com vivia la població i en quines condicions van sobreviure al setge? Per què celebrem l’11 de setembre com a Diada de Catalunya? El proper dissabte 13 de desembre, en el marc de la celebració del Tricentenari, farem una activitat interuniversitària que consistirà en una ruta on intentarem respondre aquestes preguntes, passejant pels carrers de Barcelona i ambientant-nos a la ciutat del segle XVIII.

Representació del setge borbònic de Barcelona de 1713 - 1714 feta per Jacques Rigaud

Representació del setge borbònic de Barcelona de 1713 – 1714 feta per Jacques Rigaud

Dia i hora. Dissabte, 13 de desembre, a les 10.45 h.

Preu. L’activitat és gratuïta.

Com apuntar-s’hi? Els estudiants de mobilitat inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic rebreu un correu electrònic amb informació per apuntar-vos-hi.

Com que és una activitat interuniversitària les places són molt limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

img_92206113_1

Escrit per ub-editor el 3 de December, 2014