El passat dissabte 29 de novembre al matí els grups de la borsa de llengües escandinaves de noruec, suec i danès es van trobar al Centre Cultural Nòrdic per celebrar Nadal amb la tradicional Julebazar (mercat de Nadal). A la trobada hi van assistir la Maria, la Linda i la Marina del grup de noruec, l’Anna del grup de danès, la Filippa del grup de suec i jo, la Gorai, dinamitzadora dels tres grups d’intercanvi.

D’esquerra a dreta, la Maria, la Gorai, la Filippa, la Marina, la Linda i l’Anna

D’esquerra a dreta, la Maria, la Gorai, la Filippa, la Marina, la Linda i l’Anna

Va ser una bona oportunitat per conèixer-se i fer contactes lingüístics, ja que fins ara cada grup havia quedat per separat, i sembla que conèixer persones dels països escandinaus per practicar idiomes no és una tasca fàcil. I tot prenent un Glögg (vi calent amb espècies, típic dels països freds) i un tros de pastís casolà (per cert, tot estava deliciós!!) ens vam adonar que les diferències lingüístiques i culturals entre Noruega, Dinamarca i Suècia són molt poques.

Vam passar un matí de dissabte ben lingüístic i d’allò més acollidor!

Gorai, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística a Mundet

Escrit per ub-editor el 10 de December, 2014