El parc natural de Collserola, que es troba al bell mig de la serralada litoral catalana, conserva un valuós patrimoni natural malgrat la seva posició central en un entramat urbà. El clima mediterrani, la proximitat al mar, l’ús que al llarg de la història s’ha fet del sòl i molts altres factors, són els responsables que avui dia hi trobem una gran diversitat d’ecosistemes i, per tant, una gran diversitat de flora i fauna.

De fet, Collserola és el parc urbà més gran d’Europa. I tot això ho tenim aquí mateix, a tocar de Barcelona. No ho podeu deixar de conèixer! És per això que, en el marc de les activitats d’acollida lingüística, us proposem una excursió a Collserola. Així doncs, aquest dissabte farem una caminada per la serra de Collserola acompanyats d’una biòloga, que ens ensenyarà a identificar les característiques principals de la vegetació del clima mediterrani.

Qui s’hi apunta?

377132_176088982490906_104195565_n

Dia i hora: dissabte 18 d’abril de 2015. Matí i tarda, aproximadament de 10 a 16 h

Preu: l’activitat és gratuïta.

Dificultat: farem una caminada d’uns 10 km i d’uns 250 m de desnivell. La dificultat de l’excursió és baixa i portarem un ritme tranquil, descansarem molt sovint i ens adaptarem al grup. El nivell és apte per a tothom.

Què cal portar? Aigua i dinar. També cal que porteu roba i calçat adequats per caminar per muntanya.

Com us hi podeu apuntar? Aquells que esteu inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic rebreu un correu electrònic amb informació per apuntar-vos-hi.

Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Escrit per ub-editor el 13 de April, 2015