Cat Italià Alba

El grup d’intercanvi de català-italià és un grup molt nombrós i molt actiu. Han fet diverses trobades i han anat a llocs molt diferents des que es van conèixer per primer cop.

Han anat a veure el Barça, a conèixer la tradició de Sant Jordi, a la Libreria Italiana Le Nuvole, a l’Instituto Italiano di Cultura di Barcellona i també han quedat per xerrar una estona a un bar mentre descobrien què són els calçots, els castellers o parlaven sobre curiositats de les diferents ciutats d’Itàlia i dels seus viatges preferits.

Són l’Antonio, la Glòria-Mireia, la Júlia, la Mari Pau, l’Alessandra, la Irene, la Natàlia, l’Alma, la Núria, el Tomasso, la Cecília, la Fritz, el Mattia i la Jenni! La motivació i l’activitat que mostra aquest grup és exemplar! Questo gruppo di scambio è un esempio da seguire!

Alba, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística.

Escrit per ub-editor el 22 de May, 2015