El dimarts 27, a l’aula de professors de l’Edifici Històric, es va celebrar la segona sessió de l’activitat Ciència amb xocolata. La xerrada «Simetria. Cristalls, art, i molt més» va començar puntualment a les 19 h, i al voltant d’una trentena d’alumnes de mobilitat van poder conèixer una mica més qüestions sobre el món de la cristal·lografia.

El professor Miquel Àngel Cuevas va parlar sobre el concepte de la simetria tot apropant-lo a altres disciplines, com ara l’art, la literatura, la música, la farmacologia, les matemàtiques, etc.

Després de l’explicació del professor, els alumnes van gaudir del torn de preguntes i debat d’una manera ben gustosa i diferent: van poder tastar els melindros sucats amb la xocolata desfeta del famós Museu de la Xocolata de Barcelona.

La mescla era ben consistent però més d’un va repetir tassa i cullereta! I tu, no vols tastar aquesta deliciosa xocolata calenta mentre gaudim de la darrera xerrada «L’aire que respirem»? T’esperem el dimarts 24 de novembre per nodrir la ment i l’estómac!

Paula Petrus, estudiant de pràctiques als Serveis Lingüístics

Escrit per ub-editor el 27 de October, 2015