12205005_923712894331682_2065988083_n

23 d’octubre de 2015: sí, en aquest dia vam fer la primera trobada del grup d’intercanvi lingüístic català-anglès. Vam ser 6 persones: la Carolina, l’Alexandra, la Lisha, l’Helena, l’Anna i jo, la Souaad, dinamitzadora del grup.

La nostra trobada va ser ben divertida des del principi. Per poder-me reconèixer els vaig donar indicacions de com anava vestida, el color de la meva bossa, etc. La primera noia amb qui em vaig trobar va ser l’Anna, ben puntual ella i amb moltes ganes de xerrar i conèixer les altres noies. Entre les dues vam anar indicant per WhatsApp la resta de noies on érem fins a trobar-nos totes. Ens vam trobar a l’Edifici Històric de la UB a la una del migdia.

Ens vam presentar, explicant una  mica d’on érem, què estem estudiant i les raons per voler aprendre tant anglès com català. La Carolina i la Lisha explicaven que són estudiants de mobilitat i vénen per un semestre, i ja que són a Catalunya volen aprofitar aquesta gran oportunitat per aprendre català, que segons elles és una llengua molt maca i interessant.

12200805_923712764331695_1075529757_n

L’Anna, l’Helena i l’Alexandra ens ho van explicar fent un petit escrit que volen compartir amb vosaltres:

I’m Helena and today it’s been a great day for me practising my English with Alexandra and having fun with the Catalan girls !! We talk about our experiences and I hope to improve my English with these meeting.

Em dic Alexandra i sóc estudiant de Català a la UB. Sóc dels Estats Units i jo vaig venir a Barcelona a viure per un any. Estudio Català i Castellà i m’agraden molt les llengües. Estudio Català perque el meu pare es Català i vull parlar l’idioma de la meva família i crec que es un idioma molt maco. L’intercanvi m’ajuda molt i m’agrada perque puc coneixer als altres estudiants i millorar el meu idioma.

My name is Ana, I’m from Valencia amb I went to Barcelona to study for a year. I decided to take part in “Serveis Lingüístics” because I think that is a good way to practice languages and meet people from other countries and cultures. I recommend it I’m sure that you will have fun with us.

Souaad, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística al campus de Bellvitge i Casanova

Escrit per ub-editor el 23 de November, 2015