Joan Brossa és possiblement el poeta avantguardista català més important de la segona meitat del segle XX. És un dels fundadors del grup artístic Dau al Set i un dels primers defensors de la poesia visual de la literatura catalana. La seva obra, de dimensions excepcionals, es caracteritza per l’experimentació amb el llenguatge i la utilització de tot tipus de tècniques i estils, des dels models d’estrofes clàssics, fins a la poesia conceptual, el teatre surrealista i els guions de cinema experimentals.

En el marc de les activitats culturals d’acollida lingüística us plantegem una ruta per conèixer Joan Brossa. Durant el recorregut visitarem alguns poemes urbans que l’Ajuntament o altres entitats van encarregar-li, i coneixerem alguns dels llocs més emblemàtics i brossians de la ciutat per tal d’endinsar-nos en la seva vida, en la manera de ser i de crear.

Us animeu a descobrir-lo?

Dia i hora. Dimecres 3 de desembre, de 18 a 20 h.

Preu. L’activitat és gratuïta.

Com participar-hi? Aquells que esteu inscrits a la Borsa d’intercanvi lingüístic rebreu un correu electrònic amb informació per apuntar-vos-hi.

4

 

Les places per a aquesta activitat són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Almenys la meitat de les places estan reservades als estudiants de mobilitat.

Escrit per ub-editor el 23 de November, 2015