El passat 19 de novembre vam trobar-nos amb en Moisès i l’Aitor. En Moisès és de Ciutadella (Menorca), estudia tercer d’Eusquera a l’Escola Oficial d’Idiomes i té contacte amb gent d’Euskadi. L’Aitor és de Barakaldo i està a Barcelona des del setembre per estudiar un màster a la Facultat de Dret. Ha fet un curs de català i té la intenció de millorar-lo a través del grup de conversa. Vam quedar al barri de Les Corts, a la terrassa d’un bar, i realment ens vam quedar sorpresos de la fluïdesa d’en Moisès parlant en eusquera! I l’Aitor també se’n surt molt bé, amb el català!

El divendres 27 de novembre vam decidir fer una segona trobada. Aquest cop a Sants, a la plaça d’Osca! En Moisès no va poder venir però vam ser l’Aitor, la Laura i en Toni. La Laura i en Toni són catalans i tenen curiositat per aprendre llengües però cap d’ells té experiència amb l’eusquera; per això que vam acordar fer mitja hora de conversa en català i en acabat, vam gaudir d’una classe d’iniciació a l’eusquera. Moltes gràcies, Aitor! Va ser molt divertit i la veritat és que en vam aprendre força coses!

Amb vista a la setmana que ve, ens tornarem a trobar el divendres a la mateixa hora i ens coneixerem tot el grup. Malgrat les diferències de nivell, segur que anirà molt i molt bé i podrem aprendre els uns dels altres!

Irene, becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística

Escrit per ub-editor el 27 de November, 2015