cinemaEl dilluns 7 de desembre vam trobar-nos alguns grups de conversa de diferents llengües per anar al cinema a veure Barcelona, nit d’hivern, una comèdia romàntica molt divertida del director Dani de la Orden. És una seqüela de

Barcelona nit d’estiu i tracta de diferents històries que passen a la màgica nit de Reis.

En un principi va ser tot un embolic fins que ens vam trobar tots al cinema i ens vam presentar. Com que érem de grups diferents algunes ens vam conèixer allà mateix. Hi havia estudiants del grup de rus, d’italià, d’anglès, i de noruec: la Katia, la Daria, la Irina, la Mar, la Carolina, la Giulia, l’Elisa, la Glòria-Mireia i jo mateixa.

La vetllada va ser molt entretinguda, i després de les rialles de la pel·lícula, algunes

cvam anar a fer unes tapes i coneixe’ns millor. La Mar ens va explicar el seu viatge a Polònia; la Katia, que viatjaria a Portugal la setmana vinent i la Carolina ens va parlar del seu país, Australià. Finalment, les que quedàvem ens vam fer aquesta foto amb l’arbre de nadal de l’Heron City.

Va ser una tarda molt divertida i interesant amb una barreja de cultures diferents!

Jasmin Galoyan,  becària de la Xarxa de Dinamització Lingüística

Escrit per ub-editor el 11 de December, 2015