UdG Cafè políglota

L’anglès, el francès, el castellà, el català, l’italià i el rus es van fer sentir ahir al vespre al bell mig del Barri Vell de Girona.

La trobada poliglota d’ahir al vespre va ser tot un èxit. Un total de trenta-sis estudiants de diversos indrets del món, des de Girona fins a Tailàndia passant per França, Itàlia,  Croàcia i Veneçuela, entre altres, van passar la vetllada conversant amb els seus companys del Programa d’intercanvis de la UdG.

L’interior i la terrassa del Cafè Context es van omplir amb les converses dels estudiants, que amb força desimboltura van demostrar la seva capacitat per practicar diverses llengües i ajudar-se mútuament a millorar-les.

La setmana vinent hi tornem! Esperem que aquesta propera convocatòria també sigui un èxit.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana el 7 de Novembre, 2013