UdG Visita a Banyoles, Besalú i Castellfollit de la Roca

Una quarantena d’estudiants de la UdG van participar dissabte passat en la visita a Banyoles, Besalú i Castellfollit de la Roca organitzada pel Servei de Llengües Modernes en el marc del Programa d’intercanvis lingüístics.

Ben acompanyats pel primer fred d’hivern vam fer una primera passejada per la vora de l’estany de Banyoles per continuar, tot seguit, cap a Besalú.

UdG Visita a Banyoles, Besalú i Castellfollit de la Roca

Allí, un cop creuat el Pont Vell i fetes les fotos de rigor, en Carles, el guia que ens va acompanyar al llarg del matí,  ens va anar descobrint la història dels diferents racons de la vila comtal, des del passeig arqueològic acabat d’inaugurar, fins a l’església de Sant Pere, passant pel Miqvé, el recorregut per la muralla que transcorre paral·lel al riu Fluvià i l’antic hospital de Sant Julià.

L’esplèndida silueta de Castellfollit damunt la roca volcànica i les esplèndides vistes que ofereix el seu mirador van posar punt i final a la nostra sortida.

Aquest cop hem passejat el multilingüisme dels nostres tàndems per l’interior de les comarques gironines!
Escrit per diana el 23 de Novembre, 2013