Una cinquantena d’estudiants assisteixen a l’assaig dels Xoriguers.

UdG Els tàndems amb els castellers

UdG Els tàndems amb els castellersAhir al migdia prop de cinquanta estudiants del Programa d’intercanvis lingüístics que organitza el Servei de Llengües Modernes de la UdG es van trobar a l’esplanada que hi ha davant l’edifici P-I, al campus de Montilivi, per participar en la trobada amb els Xoriguers, la colla castellera de la Universitat.

Els nostres castellers ens esperàvem, ben preparats, per explicar-nos amb tot detall en què consisteix això de fer un castell, per a què serveix la faixa, qui s’enfila més amunt, quines normes de seguretat han de seguir, com s’han de posar els peus, perquè duen camisa…

A continuació, tots aquells que van voler saber què se sent enfilant-se a les espatlles dels companys o aguantant el pes al damunt d’algú altre al damunt van poder lligar-se la faixa i provar-ho, això, sí, sota la mirada atenta dels companys menys agosarats.

I per acabar… tots a fer pinya!

Escrit per diana el 4 de Desembre, 2013