Més de quaranta estudiants de la UdG van participar dissabte passat en la visita a Banyoles, Besalú i Castellfollit de la Roca organitzada pel Servei de Llengües Modernes en el marc del Programa d’intercanvis lingüístics.

UdG Matí per terres gironines

Un cop creuat el Pont Vell i fetes les fotos de rigor, en Carles, el guia que ens va acompanyar al llarg del matí,  ens va anar descobrint la història dels diferents racons de la vila comtal: el Miqvé, la muralla que transcorre paral·lela al riu Fluvià, l’antic hospital de Sant Julià, l’església de Sant Vicenç i la de Sant Pere, l’interior de la qual vam poder visitar.

L’esplèndida silueta de Castellfollit damunt la roca volcànica i les vistes que ofereix el seu mirador van posar punt i final a la sortida de dissabte.

Escrit per diana-editor el 15 de Novembre, 2014