Una seixantena d’estudiants de la UdG van participar dissabte passat en la visita a Banyoles, Besalú i Castellfollit de la Roca organitzada pel Servei de Llengües Modernes en el marc del Programa d’intercanvis lingüístics.

Vam encetar el matí amb una petita passejada per la vora de l’estany de Banyoles, per contemplar la tranquil·litita que s’hi respira i les moltíssimes activitats que s’hi fan.

I tot seguit, cap a Besalú. Un cop creuat el Pont Vell i fetes les fotos de rigor, en Carles, el guia que ens va acompanyar al llarg del matí,  ens va anar descobrint la història dels diferents racons de la vila comtal. La visita al Miqvé, organitzada en petits grups, va ser el punt fort de la nostra estada al poble. Després, un passeig per descobrir altres racons emblemàtics d’aquest poble amb tanta història.

L’esplèndida silueta de Castellfollit damunt la roca volcànica i les vistes que ofereix el seu mirador van posar punt i final a la sortida de dissabte.

Escrit per diana-editor el 11 de Novembre, 2015