Els tàndems de la UdG… castellers per una estona!
Aquesta tarda els estudiants del Programa d’intercanvis lingüístics de la UdG participaran l’actuació que els Xoriguers, la colla castellera d ela Universitat, faran a la plaça de la Independència en el marc de la segona edició del programa “Temps de Cultura a la Tardor”.

En acabar, ens tornarem a trobar amb un grup reduït dels nostres tàndems al Cafè Context de Girona per practicar llengües en un entorn informal i distès, que alhora fomenta el contacte i l’acostament a diferents cultures i maneres de ser.

Amb les trobades informals que organitza el Servei de Llengües Modernes es vol fomentar la pràctica del multilingüisme entre la comunitat universitària, i el coneixement de la nostra cultura i tradicions entre els estudiants de mobilitat.

Escrit per diana-editor el 19 de Novembre, 2015