20170220_203244

 

Com ja vam fer al primer quadrimestre, més de 30 estudiants forans i 4 voluntaris lingüístics van participar en l’assaig dels castellers de la UdL los Marracos. Van poder seguir tots els passos: com vestir-se, com col·locar-se… Una experiència que sempre agraeixen molt. Fins i tot en alguna ocasió hi ha estudiants de mobilitat que s’apunten a participar amb la colla durant tot l’any. Continua llegint sobre Participació en un assaig dels castellers los Marracos de la UdL 20 de febrer de 2017

Escrito per admin el 24 de Febrer, 2017

Sortida a Vallbona de les Monges

El passat 26 de novembre, 28 estudiants de mobilitat i 6 voluntaris lingüístics van participar en la sortida a Vallbona de les Monges. En aquest poblet de l’Urgell van poder visitar el monestir, que està inclòs en la ruta del Cister, i també van poder veure de prop la feina que es fa a la cooperativa l’Olivera, que a banda de produir oli i vi, duen a terme una tasca molt interessant d’integració laboral, fonamentalment de persones amb discapacitat psíquica, especialment aquelles en situacions socials més desfavorides.

Continua llegint sobre Sortida a Vallbona de les Monges

Escrito per admin el 26 de Novembre, 2016

Castanyada UdL

El dia 27 d’octubre vam compartir amb els estudiants de mobilitat una de les tradicions més nostrades: la Castanyada.
El Voluntariat Lingüístic de la UdL va organitzar aquest esdeveniment en què vam coure castanyes, vam menjar panellets i vam beure moscatell i mistela. Aquestes activitats s’adrecen als estudiants que estan fent cursos de català inicial, però també les oferim a la resta d’estudiants que acollim. Més de 80 estudiants nouvinguts i 11 voluntaris lingüístics van gaudir de l’experiència.

Continua llegint sobre Castanyada, moscatell i mistela a la UdL

Escrito per admin el 27 de Octubre, 2016

Assaig casteller Los Marracosa (UDL)

Una vintena d’estudiants de mobilitat i de voluntaris lingüístics van poder participar en un assaig dels castellers de la UdL Los Marracos. Van gaudir d’allò més posant-se a la pinya dels castells. I van veure in situ com és un assaig d’una colla castellera.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos o visita l’àlbum de Facebook.

Escrito per admin el 13 de Octubre, 2016


El dijous 29 d’octubre el Voluntariat Lingüístic va organitzar la ja tradicional Castanyada. Continua llegint sobre UdL Castanyada

Escrito per diana-editor el 4 de Novembre, 2015

UdL acte de benvinguda estudiants mobilitat setembre 2015

La Universitat de Lleida va organitzar un acte de benvinguda per als estudiants de mobilitat. L’acte va començar amb una recepció institucional per part del vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, Ferran Badia, i de la directora de l’Institut de Llengües, Marta Giné. En aquesta mateixa recepció es van lliurar els certificats de català a tots aquells que havien realitzat el curs i l’havien aprovat. Es va cloure l’acte amb l’actuació de la Coral de la UdL UNICORN.

Posteriorment, es va servir un petit refrigeri als assistents, organitzat pel Voluntariat Lingüístic.

Escrito per diana-editor el 17 de Setembre, 2015

UdL Visita guiada al castell de Gardeny setembre 2015

Més de 70 estudiants van visitar el castell templer de Gardeny. Dividits en petits grups amb diferents guies, van poder viure de primera mà com era la vida quotidiana dels cavallers de l’Orde del Temple. Van passar una estona immersos en la història de la ciutat de Lleida.

Continua llegint sobre UdL Visita guiada al castell de Gardeny

Escrito per diana-editor el 10 de Setembre, 2015

UdL Gimcana per Lleida setembre 2015

Una trentena d’estudiants van participar en la gimcana per Lleida organitzada pel Voluntariat Lingüístic. Els participants van poder conèixer diferents racons de la ciutat alhora que aprenien diferents aspectes de la llengua i cultura lleidatanes i catalanes. Una manera molt amena d’aprendre jugant!

Continua llegint sobre UdL Gimcana per Lleida

Escrito per diana-editor el 9 de Setembre, 2015

UdL Berenar estudiants mobilitat setembre 2015

El passat dimecres 2 de setembre el Voluntariat Lingüístic de la UdL va organitzar un berenar per als estudiants de mobilitat. Més de 100 estudiants procedents de diferents parts del món i de la resta de l’Estat van poder veure i practicar com es feia el pa amb tomàquet i van poder tastar-lo.

Continua llegint sobre UdL Berenar per als estudiants de mobilitat

Escrito per diana-editor el 2 de Setembre, 2015

El dissabte 25 d’abril el Voluntariat Lingüístic va organitzar una sortida per als estudiants de mobilitat de la UdL.

Continua llegint sobre UdL Sortida al monestir de Poblet, al mercat medieval de Montblanc i a la fortalesa ibèrica dels Vilars

Escrito per diana-editor el 25 de Abril, 2015