En el marc de la Festa de l’Estudiantat de la UdL, el Servei Lingüístic va celebrar la diada de Sant Jordi amb una lectura multilingüe, a càrrec d’estudiants i professors dels cursos del Servei.

Es van poder escoltar fragments de Salvador Espriu, traduïts a diverses llengües, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Vicent Andrés Estellés, Albert Camus, llegendes de Sant Jordi en anglès, lectures de poetes xinesos, espanyols, grecs… i textos de creació pròpia.
Enguany, a més, s’ha repetit l’experiència del curs anterior, en què els alumnes dels nivells B1 i B2.1 d’anglès van presentar els relats a diverses mans que van redactar com una activitat més dels cursos que segueixen. A més, es va crear un jurat i es va premiar el grup que va fer el millor relat.
La lectura va tindre lloc al vestíbul de la planta baixa de l’Edifici Polivalent del campus de Cappont.
Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!
Escrit per diana-editor el 25 de Abril, 2013