Del 27 d’agost al 10 de setembre de 2014 l’Institut de Llengües ha organitzat els cursos intensius de català inicial per a estudiants nouvinguts a la UdL. Enguany han participat en aquests cursos un total de 101 estudiants que hem distribuït en 4 grups-classe. A banda del curs pròpiament dit, complementem l’aprenentatge de la llengua amb el coneixement del territori.

UdL Gimcana per Lleida 2014

Grup que va participar en la gimcana per Lleida

Entre aquestes activitats destaquem, per exemple, la gimcana per Lleida i la visita guiada al castell de Gardeny. També van visitar alguns dels monuments més emblemàtics de la ciutat, com Sant Llorenç o la Seu Vella, van poder tastar un dels plats més típics de la cultura catalana, el pa amb tomata, o van poder visitar la fàbrica San Miguel.

UdL visita al castell de Gardeny 2014

Davant el Castell de Gardeny

Escrit per diana-editor el 10 de Setembre, 2014