UdL acte de benvinguda estudiants mobilitat setembre 2015

La Universitat de Lleida va organitzar un acte de benvinguda per als estudiants de mobilitat. L’acte va començar amb una recepció institucional per part del vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, Ferran Badia, i de la directora de l’Institut de Llengües, Marta Giné. En aquesta mateixa recepció es van lliurar els certificats de català a tots aquells que havien realitzat el curs i l’havien aprovat. Es va cloure l’acte amb l’actuació de la Coral de la UdL UNICORN.

Posteriorment, es va servir un petit refrigeri als assistents, organitzat pel Voluntariat Lingüístic.

Finalment, vam cloure la benvinguda amb una petita mostra de cultura catalana amb l’actuació de la Colla Dolç Infern del Grup Sardanista Montserrat de Lleida i dels castellers los Marracos de la UdL.

Tu hi vas ser? Busca’t a les fotos!

Escrit per diana-editor el 17 de Setembre, 2015