UIC Castanyada 2013Normalització Lingüística, el Servei d’Idiomes, el Servei d’Estudiants i Relacions Internacionals s’han mobilitzat a la UIC aquest matí i han repartit més de 200 paperines de castanyes per promoure els tàndems lingüístics.

Desenes d’alumnes han passat pel passeig de la Fontana del Campus Barcelona i pel vestíbul del Campus Sant Cugat on han pogut tastar castanyes i prendre moscatell.

Amb motiu de la celebració de la castanyada, s’ha promogut el tàndem lingüístic: una iniciativa que fomenta l’intercanvi de llengües entre els alumnes de mobilitat i els autòctons, afavoreix el coneixement d’idiomes i, a la vegada, d’experiències i cultures entre els estudiants.

En total, s’han repartit més de 200 paperines de castanyes, i s’han aconseguit més de mig centenar d’inscripcions per participar en aquesta activitat de dinamització lingüística.

La Unitat de Català – Normalització lingüística considera que “l’activitat ha estat un èxit, i esperem poder formar molts tàndems lingüístics a partir d’aquesta iniciativa”.

El proper 14 de novembre tindrà lloc una trobada per formalitzar els tàndems lingüístics o perquè les persones que encara no ho han fet, trobin una parella per practicar la llengua que vulguin.

Escrit per diana el 31 de Octubre, 2013