El basc, l’occità, el neerlandès, el xinès, l’alemany i el català van ser, juntament amb dotze idiomes més, les llengües protagonistes del photo call que la Unitat de Català i la Unitat de Terceres Llengües de UIC Barcelona van organitzar amb motiu de la International Christmas Party. El dia 13 de desembre, al Campus Barcelona, i el dia 14 de desembre, al Campus Sant Cugat, els estudiants i altres membres de la comunitat universitària de UIC Barcelona es van poder fer fotos amb missatges nadalencs multilingües i amb elements de la nostra tradició, com l’emblemàtic tió. La International Christmas Party va ser, a més a més, un punt de trobada de les diferents tradicions nadalenques de l’alumnat internacional, que va poder gaudir d’uns bons torrons, de neules i cava.

Aquí teniu una petita mostra del pas del estudiants de UIC Barcelona pel nostre photo call nadalenc.

21

22

 

 

Escrit per ucatuic el 19 de Gener, 2017