Aquest dilluns, 3 de febrer, s’ha iniciat una nova edició de l’Orientation Week, setmana d’acollida amb què la UPC dóna la benvinguda a l’estudiantat internacional que ve a fer una estada acadèmica a la Universitat el segon quadrimestre i el familiaritza tant amb l’entorn acadèmic com amb l’entorn lingüístic i cultural.

El programa inclou una sessió sobre l’ús de les llengües de la UPC, diferents tallers de llengua i cultural i una presentació sobre recursos d’aprenentatge lingüístic com ara l’Intercat o el Parla.cat. L’activitat està organitzada conjuntament pel Servei de Relacions Internacionals i Servei de Llengües i Terminologia de la UPC i té lloc al Campus Nord.

Al llarg de la setmana hi assistiran unes 200 persones. Paral·lelament, també durant aquest mes de febrer, començaran els cursos d’iniciació a la llengua catalana, el taller d’aterratge  Just Arrived i el curs Català 1. Per a les persones que tenen un nivell avançat de català i volen acreditar els seus coneixements, hi ha previst un Curs de preparació per al certificat oficial de català de nivell superior (D).

Escrit per upc-editor el 3 de Febrer, 2014