Un grup d’estudiants de la Universitat Xinesa del Petroli està fent una estada acadèmica a la UPC per ampliar els estudis de màster d’enginyeria.

Des del setembre, el Servei de Llengües i Terminologia s’ocupa de la formació lingüística d’aquests futurs enginyers i enginyeres de Beijing i els dóna eines per familiaritzar-se amb la realitat local a partir de tallers culturals i activitats de descoberta de l’entorn.

El 22 de març passat van visitar el Museu Picasso. Aquest cap de setmana aniran a Sant Sadurní d’Anoia a conèixer les Caves Freixenet. Altres activitats en què han participat al llarg del curs són una sessió gastronòmica a la Boqueria, un partit del Barça al Camp Nou, una excursió a Montserrat o una visita guiada al refugi antiaeri 307 del Poble Sec.

Més informació

Escrit per upc-editor el 4 de Abril, 2013