Visita a Girona

Dissabte 17 de novembre vam fer una visita guiada a peu pel centre històric de Girona, bonica ciutat universitària, turística i de serveis situada a uns 100 km al nord de Barcelona.

La visita va tenir una durada d’unes dues hores, i ens la van fer dos guies turístics oficials de la ciutat, el Quim i l’Anna. Durant la visita, en què la pluja va venir a treure el cap uns minuts, però finalment es va comportar i va deixar pas fins i tot a ullades de sol, vam recórrer alguns dels indrets més emblemàtics del centre històric de la ciutat, com ara l’església de Sant Feliu, la catedral, les muralles, la plaça de la universitat, el Call, l’antic barri gremial i la Rambla, entre altres indrets d’interès.

La majoria de nosaltres ens vam quedar a dinar a la ciutat i vam aprofitar la tarda per passejar tranquil·lament i alguns per visitar la catedral, que a la tarda l’entrada és gratuïta!

Tu hi vas ser? Troba’t a les fotos!

Escrit per aservitje el 17 de Novembre, 2012