151 Catedral de Barcelona

El dissabte 19 de gener ens  vam trobar a primera hora de la tarda a la plaça Urquinaona  amb la Cristina, la guia del Voluntariat Lingüístic que ens va acompanyar a  fer una visita per alguns dels escenaris que apareixen, entre d’altres, en les darreres produccions cinematogràfiques de Woody Allen, Pedro Almodóvar i Tom Tywker: Vicky, Cristina, Barcelona, Todo sobre mi madre i El perfum.

En el decurs de la visita, que va durar aproximadament dues hores, vam visitar i conèixer alguns d’aquests escenaris –places, carrers, comerços…– i ens van explicar l’estreta relació que hi ha hagut, en els darrers anys, entre la ciutat, amb el seu centre històric i la seva particular arquitectura, i el cinema, tant l’internacional com el català.

Escrit per diana el 19 de Gener, 2013